ПОКАНА ДО СТУДЕНТИТЕ ЗА ПРЕДАВАЊЕ НА МИНИСТЕРОТ ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ОЛИВЕР СПАСОВСКИ

ПОКАНА ДО СТУДЕНТИТЕ ЗА ПРЕДАВАЊЕ НА МИНИСТЕРОТ ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ОЛИВЕР СПАСОВСКИ

Почитувани студенти од прв, втор и трет циклус Ве покануваме да присуствувате на предавањето, од страна на Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, кое ќе се одржи на ден 25.12.2019 година (среда) со почеток во 09:30 часот во Големиот амфитеатар.