Почитувани студенти, во врска со првиот колоквиум по предметот ПРЕКРШОЧНО ПРАВО, закажан да се одржи online на 25.11.2020 година во 11 часот, Ве известувамe дека е потребно да доставите email со следните податоци

Почитувани студенти, во врска со првиот колоквиум по предметот ПРЕКРШОЧНО ПРАВО, закажан да се одржи online на 25.11.2020 година во 11 часот, Ве известувамe дека е потребно да доставите email со следните податоци

Почитувани студенти,

 

Во врска со првиот колоквиум по предметот ПРЕКРШОЧНО ПРАВО, закажан да се одржи online на 25.11.2020 година во 11 часот, Ве известувамe дека е потребно да доставите email со следните податоци:

  • Име, презиме и број на индекс
  • Вашата email адреса (првенствено email адресата на edu.mk), на кои ќе Ви се испратат поканите за испитот. Со други email адреси нема да може да се пристапи кон испитот.

 

Податоците испратете ги на следната email адреса iskra.maletic@fbskopje.mk

 

РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ e 24.11.2020 до 15 часот.

Тие што нема да се пријават НЕМА ДА МОЖАТ ДА ПОЛАГААТ.

Со почит,