Почитувани студенти, Во врска со испитот по предметите УПРАВНО ПРАВО, УПРАВНО ПРАВО И ПРЕКРШОЧНО ПРАВО, УПРАВНО ПРАВО И УПРАВНО ПРАВО НА ЕУ закажан да се одржи online на 13.07.2020 година во 10 часот, Ве известувамe дека е потребно да доставите email со следните податоци:

Почитувани студенти, Во врска со испитот по предметите УПРАВНО ПРАВО, УПРАВНО ПРАВО И ПРЕКРШОЧНО ПРАВО, УПРАВНО ПРАВО И УПРАВНО ПРАВО НА ЕУ закажан да се одржи online на 13.07.2020 година во 10 часот, Ве известувамe дека е потребно да доставите email со следните податоци:

Почитувани студенти,

Во врска со испитот по предметите УПРАВНО ПРАВО, УПРАВНО ПРАВО И ПРЕКРШОЧНО ПРАВО, УПРАВНО ПРАВО И УПРАВНО ПРАВО НА ЕУ закажан да се одржи online на 13.07.2020 година во 10 часот, Ве известувамe дека е потребно да доставите email со следните податоци:

  • Вашата email адреса (по можност email адресата на edu.mk), на кои ќе Ви се испратат поканите за испитот. Со други email адреси нема да може да се пристапи кон испитот.
  • Име, презиме и број на индекс
  • Кој предмет го полагате
  • Полагате испит или полагате прв колоквиум

 

Податоците испратете ги на следната email адреса iskra.maletic@fbskopje.mk

 

РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ e 11.07.2020 до 16 часот.

Тие што нема да се пријават НЕМА ДА МОЖАТ ДА ПОЛАГААТ.

Со почит,