Соопштение за студентите кои ги слушаат предметите: Психологија на криминално однесување, Психологија на комуникации и Криминалистичка психопатологија

Соопштение за студентите кои ги слушаат предметите: Психологија на криминално однесување, Психологија на комуникации и Криминалистичка психопатологија

Почитувани студенти,

Со оглед дека имате матерјали за учење по предметите Психологија на криминално однесување , Психологија на комуникации и Криминалистичка психопатологија,

Ве охрабрувам да ми пишете на меил dbatic@yahoo.com за консултации во врска со се она што Ви се чини нејасно и за што сакате да прашате во врска со матерјалот.

За студентите кои слушаат Психологија на криминално однесување , ќе следат задачи за дома следната недела.

 

Проф.д-р Драгана Батиќ