Почитувани студенти, дел од часовите по предметот „Вооружување и опрема“ ќе се реализираат во просториите на Единицата за брзо распоредување при МВР во касарната „Ѓорче Петров“

Почитувани студенти, дел од часовите по предметот „Вооружување и опрема“ ќе се реализираат во просториите на Единицата за брзо распоредување при МВР во касарната „Ѓорче Петров“

Почитувани студенти, дел од часовите по предметот „Вооружување и опрема“ ќе се реализираат во  просториите на Единицата за брзо распоредување при МВР во касарната „Ѓорче Петров“

 

За повеќе кликнете тука