Почитувани колеги, Ве поканувам на онлајн настава утре – 18.03.2020 година по предметот „Меѓународна полициска соработка“, со почеток во 10,30 часот

Почитувани колеги, Ве поканувам на онлајн настава утре – 18.03.2020 година по предметот „Меѓународна полициска соработка“, со почеток во 10,30 часот

Почитувани колеги,
со оглед на состојбата во државата, а во врска со мерките кои се однесуваат на превенцијата и справувањето со Ковид-19, ве поканувам на онлајн настава утре – 18.03.2020 година по предметот „Меѓународна полициска соработка“, со почеток во 10,30 часот.
Линкот преку кој може да се вклучите во онлајн предавањето е подолу.

Со почит,

Вон. проф. д-р Раде Рајковчевски

Линк за онлајн предавање  Meetingraum beitreten