Почитувани колеги, со оглед на состојбата во државата, а во врска со мерките кои се однесуваат на превенцијата и справувањето со Ковид-19, ве поканувам на онлајн настава по предметите

Почитувани колеги, со оглед на состојбата во државата, а во врска со мерките кои се однесуваат на превенцијата и справувањето со Ковид-19, ве поканувам на онлајн настава по предметите

Почитувани колеги,
со оглед на состојбата во државата, а во врска со мерките кои се однесуваат на превенцијата и справувањето со Ковид-19, ве поканувам на онлајн настава по предметите

„Историја на институции на ЕУ“, вторник со почеток во 8:45

„Соседна политика на ЕУ“, среда со почеток во 8:45

„Дипломатија и меѓународна безбедност“, четврток со почеток во 8:45 часот.

Линкот преку кој може да се вклучите во предавањето е следниот:

Марјан Арсовски is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Meeting ID: 742-6666-1459

 

Со почит,
проф. д-р Арсовски Марјан