Оценки во индекс кај проф.д-р Фросина Ташевска-Ременски

Оценки во индекс кај проф.д-р Фросина Ташевска-Ременски

Се известуваат студентите на Факултетот за безбедност – Скопје, кој што треба да подигнат оценки во индекс кај проф.д-р Фросина Ташевска-Ременски дека терминот закажан за оценки на 12.9.2019 се одлага и истиот ќе биде дополнително определен.