On-line Предавање по Социологија

On-line Предавање по Социологија

Видео запис од on-line предавањето по предметот „Социологија“ на тема „Социолошките аспекти на безбедноста“, оддражно преку видео конференцијата на 20.03.2020 година

Ведопредвањето