Одложување на термин за испит

Одложување на термин за испит

Се известуваат студентите дека испитите кај проф. д-р Никола Дујовски закажани за 19.09.2019 година се одложуваат и истите ќе се одржат на 23.09.2019 година во 10.00 часот.