Обука за студентите за Microsoft Teams

Обука за студентите за Microsoft Teams

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека утре 25.11.2020 година (среда) од 14.00 часот преку Microsoft Teams платформата ќе се одржи обука за Microsoft office 365.

Она што треба да го напарвите е да си ги активирате профилите на Microsoft office 365 од меилот кој го добивте претходната недела, да го инсталирате microsoft teams на Вашите компјутери, телефони и утре во 14.00 часот да се вклучите на состанокот.

Состанокот ќе го најдете во Calendar.

Со почит,