НАТО програма за вработување на млади професионалци (со возраст од 21+ години) од земјите-членки на Алијансата

НАТО програма за вработување на млади професионалци (со возраст од 21+ години) од земјите-членки на Алијансата

НАТО програма за вработување на млади професионалци (со возраст од 21+ години) од земјите-членки на Алијансата

Почитувани студенти,
во прилог се линковите за повеќе информации за програмата на НАТО во рамките на која постојат можности за младите професионалци (со возраст од 21+ години) од земјите-членки да работат во Алијансата.

https://civilmedia.mk/nato-vrabotuva-mladi-profesionaltsi-…/

https://nato.taleo.net/careersection/2/jobsearch.ftl?lang=en