Настава по предметот Еколошка криминалистика на 13.11.2019 година нема да се одржи

Настава по предметот Еколошка криминалистика на 13.11.2019 година нема да се одржи

Се известуваат студентите од трета година студиска програма криминалист и ККП дека на 13.11.2019 год. нема да се одржи настава по предметот Еколошка криминалистика заради учество на конференција во странство,

предметен наставник ред проф Марина Малиш Саздовска