Настава од далечина

Настава од далечина

Се известуваат студентите по предметот Еколошка безбедност дека предавањата ќе се реализираат преку алатката GOOGLE CLASSROOM.

Доколку студентите се согласно наставата може да се реализира и преку апликацијата ZOOM.

Со таа цел во теко на вчерашниот ден на студентите им без испратени локани до часовите. Засега има само 1 студент присутен.

Апелирам што побргу да се логирате на апликацијата со цел да можеме да ги реализираме планираните актиности за семесетарот.