На 18.12.2019 година (среда) во рамките на редовната настава по предметот „Вовед во полициски науки“ предавање ќе одржи г-н Јоаким Венз – полициски советник за обука

На 18.12.2019 година (среда) во рамките на редовната настава по предметот „Вовед во полициски науки“ предавање ќе одржи г-н Јоаким Венз – полициски советник за обука

Почитувани студенти,
на 18.12.2019 година (среда) во рамките на редовната настава по предметот „Вовед во полициски науки“ предавање ќе одржи г-н Јоаким Венз – полициски советник за обука во рамките на Мисијата на ОБСЕ. Тема на предавањето ќе бидат организацијата, чиновите, образованието и обуката на германската полиција.
Со почит,
Вон. проф. д-р Раде Рајковчевски