Менторска настава

Менторска настава

Се известуваат студентите дека менторска настава по предметот  НАТО – историја и развој ќе се одржи на:

30.10.2019 – средаа од 13.00 часот и

31.10.2019 – четврток од 12.00 часот

во канцеларија број 4 во Деканат.