Конкурс истражувачки труд и есеј 2019/2020

Конкурс истражувачки труд и есеј 2019/2020

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола распишува Конкурс за најдобар  

 

I. ИСТРАЖУВАЧКИ ТРУД

II. ЕСЕЈ

За повеќе информации околу Конкурсот кликнете на следниов линк: https://uklo.edu.mk/news/view/1282