Конечни резултати од испит

Конечни резултати од испит

Конечни резултати од полагањата по предметите: „СОЦИОЛОГИЈА“ и „СОЦИОЛОГИЈА НА БЕЗБЕДНОСТА“ за Јануарската испитна сесија 2020 година

Резултат