Известување

Известување

Се известуваат студентите на втор циклус студии  дека испитот по предметот Методологија на истражување на криминалитет, Методологија на истражување на безбедносни појави и Методологија на истражување на безбедносните појави и истражувачки дизајн за септемвирска испитна сесија ќе се одржи на ден 26.09.2019 год. во 11,00 часот. Услов за полагање на испитот е доставен проект најдоцна 10 дена пред испит на mail адресите на предметните професори.