Известување за впишување оценки во индекс кај Проф. Томе Батковски

Известување за впишување оценки во индекс кај Проф. Томе Батковски

Професорот. Томе Батковски, ќе впишува оценки во индекс на ден 25.09.2019. (среда), во терминот 10,00-11,00 часот.