Известување за термин за предавање

Известување за термин за предавање

Се известуваат студентите од четврта година насока ККП дека предавањата на 05.11 по предметот Превенција на виктимизација и заштита на жртви ќе започнат во 11 часот.

 

доц. д-р Наташа Пеовска