Известување за промена на термин за предавања

Известување за промена на термин за предавања

Се известуваат студентите од четврта година дека предавањата  по предметот Превенција на виктимизација и заштита на жртви од 31.12.2019 се преместуваат за 25.12.2019 (среда) во 09:30 часот во Стара библиотека.

доц. д-р Наташа Пеовска