Известување за термин за менторска настава

Известување за термин за менторска настава

Се известуваат студентите од четврта година дека менторската настава по предметот Криминална политика ќе се одржи на 25.12.2019 (среда) во 11 часот во Павиљон 1.

доц. д-р Наташа Пеовска