Известување за термин за испит по предметот „Кризен менаџмент“

Известување за термин за испит по предметот „Кризен менаџмент“

Почитувани студенти,

ве известуваме дека дополнителни детаљи во однос на полагањето на испитот „Кризен менаџмент“, закажан за 22.07.2020 година во 10ч, ќе добиете во текот на наредните денови преку соопштение на веб страницата.

Со почит,

Вон. проф. д-р Раде Рајковчевски