Известување за студентите од прва година за подигање на индекси

Известување за студентите од прва година за подигање на индекси

Се известуваат студентите запишани во прва година во академската 2019/20 година, дека индексите можат да ги подигнат во книжарата на Факултетот за безбедност и истите да ги достават во Службата за студентски прашања најдоцна до 30.09.2019 година.

Студентите се должни да изберат изборни предмети за прва година и истото да го направат во Службата за студентски прашања.

СЛУЖБА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА