Известување за почеток на наставата во летен семестар

Известување за почеток на наставата во летен семестар

Почитувани студенти,

Ве информираме дека наставата во летниот семестар ќе започне на 17.2.2020 година по Распоред објавен на веб страницата на Факултетот.