Известување за оценките по англиски јазик 1

Известување за оценките по англиски јазик 1

Се известуваат студентите кои ги положиле двата колоковиуми по англиски јазик 1 (сите насоки) дека терминот за оформување и впишување на оценките во индекс е 04.02.2020 год. (вторник) од 11:00 часот.

вон. проф. д-р Весна Трајковска