Известување за online настава и клиничка настава по Криминалистичка техника

Известување за online настава и клиничка настава по Криминалистичка техника

Се известуваат студентите дека на ден 14,05, 2020 од 09,30 – 11,30 часот, ќе се одржи online настава и клиничка настава по предметот Криминалистичка техника.