Известување за online испит

Известување за online испит

Почитувани студенти,

Во врска со испитот по предметот ОСНОВИ ВО ПРАВО И УСТАВНО ПРАВО закажан да се одржи online на 04.09.2020 година во 13 часот, Ве известувамe дека е потребно да доставите email со следните податоци:

  • Вашата email адреса (по можност email адресата на edu.mk), на кои ќе Ви се испратат поканите за испитот. Со други email адреси нема да може да се пристапи кон испитот.
  • Име, презиме и број на индекс
  • Полагам испит или полагам втор колоквиум

 Податоците испратете ги на следната email адреса iskra.maletic@fbskopje.mk

РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ e 02.09.2020 до 16 часот.

Тие што нема да се пријават НЕМА ДА МОЖАТ ДА ПОЛАГААТ.

Со почит,