Известување за онлајн средба/консултации по англиски јазик 3 со вонредни студенти

Известување за онлајн средба/консултации по англиски јазик 3 со вонредни студенти

Се известуваат вонредните студенти коишто слушат англиски јазик 3 во третиот семестар дека на 04.11.2020 год. (среда) во 15:00 часот ќе се одржи онлајн средба за прашања поврзани со предметот.

Линк за приклучување:

https://us02web.zoom.us/j/83411484814?pwd=WXZPYVpBY1NHbm9lM29JTjhtVjNudz09

Meeting ID: 834 1148 4814
Passcode: 446367

 

вон. проф. д-р Весна Трајковска