Известување за онлајн испитот по англиски јазик 4 и поделба по групи за полагањето

Известување за онлајн испитот по англиски јазик 4 и поделба по групи за полагањето

Испитот по англиски јазик 4 ќе се спроведе онлајн, на 21.07.2020 год.

Студентите ќе полагаат во две групи, во следниве термини:

09:00 часот:  Група 1

12:00 часот: Група 2

 

Поделба на пријавените студенти по групи:

Група 1 (09:00 часот)
Индекс
3673
3662
3691
3714
3724
3775
3681
3772
3764
3698
3659
3678
3703
3741
3702
3677
3612
3679
3710

 

Група 2 (12:00 часот)
Индекс
3613
2857
3147
3321
3204
3186
3360
3128
3901
3898
3869
3868
3565
3830
3818
3832
3858
3846

Студентите треба да се приклучат на платформата Zoom (5-10 минути пред да почне испитот).

Студентите коишто ќе го полагаат испитот задолжително мора да имаат два уреди приклучени на интернет: компјутер и мобилен телефон со камера.

На мобилноиот телефон мора да биде инсталирана платформата Zoom, преку која ќе се вклучат со видео и аудио врска.

 

Линк за испитот за Група 1, во 09:00 часот:

https://us02web.zoom.us/j/83406445240?pwd=QysyR1MvVEFIYW5NVTZiUml3L0VDdz09

 

Meeting ID: 834 0644 5240

Passcode: 453654

 

 

Линк за испитот за Група 2, во 12:00 часот:

https://us02web.zoom.us/j/82038258222?pwd=NytwMGovSXZIdlRqekwxT3o4WlY0Zz09

 

Meeting ID: 820 3825 8222

Passcode: 280673

 

Испитот ќе може да го полагаат само студентите коишто ги исполнуваат условите за полагање на англиски јазик 4.

Студентите коишто оваа сесија ја пишуваат само писмената активност превод на стручен текст, може да се вклучат во кој било од двата термини, за да им се оформи оценката.

 

вон. проф. д-р Весна Трајковска