Известување за онлајн испитот по англиски јазик 3

Известување за онлајн испитот по англиски јазик 3

Испитот по англиски јазик 3 (сите насоки) ќе се спроведе онлајн, на 29.09.2020 год. во 09:00 часот.

 

Студентите коишто ќе го полагаат испитот задолжително мора да имаат два уреди приклучени на интернет: компјутер и мобилен телефон со камера.

На мобилниот телефон мора да биде инсталирана платформата Zoom, преку која ќе се вклучат со видео и аудио врска. Студентите треба да бидат технички подготвени за испитот, а столчињата треба да им бидат наместени така што зад нив ќе има ѕид, или друга вертикална површина.

Студентите треба да се приклучат на платформата Zoom  5-10 минути пред да почне испитот.

 

Линк за испитот по англиски јазик 3:

Time: Sep 29, 2020 09:00 AM

https://us02web.zoom.us/j/88264575322?pwd=eWwzc2g5UURXWThJQVRzLzk4NjhaZz09

 

Meeting ID: 882 6457 5322
Passcode: 596302

Испитот ќе може да го полагаат само студентите коишто ги исполнуваат условите за полагање на англиски јазик 3.

Студентите коишто оваа сесија ја пишуваат само писмената активност есеј, исто така може да се вклучат во наведениот термин, за да им се оформи оценката.

 

вон. проф. д-р Весна Трајковска