Известување за онлајн испитот по англиски јазик 3

Известување за онлајн испитот по англиски јазик 3

Испитот по англиски јазик 3 (сите насоки) ќе се спроведе онлајн, на 17.11.2020 год. во 09:00 часот.

Студентите коишто ќе го полагаат испитот задолжително мора да имаат два уреди приклучени на интернет: компјутер и мобилен телефон со камера.

На мобилниот телефон мора да биде инсталирана платформата Zoom, преку која ќе се вклучат со видео и аудио врска. Студентите треба да бидат технички подготвени за испитот, а столчињата треба да им бидат наместени така што зад нив ќе има ѕид, или друга вертикална површина.

Студентите треба да се приклучат на платформата Zoom  10 минути пред да почне испитот.

 

Линк за испитот по англиски јазик 3:

Time: Nov 17, 2020 09:00 AM

 

https://us02web.zoom.us/j/86758538196?pwd=K2NQTHFXTzJRYnJ2L0VxQ3k0anAwdz09

 

Meeting ID: 867 5853 8196

Passcode: 572902

 

Испитот ќе може да го полагаат само студентите коишто ги исполнуваат условите за полагање на англиски јазик 3 во ноемвриската сесија.

Во истиот термин студентите ќе може да ја пишуваат и изборната писмена активност – есеј.

 

вон. проф. д-р Весна Трајковска