Известување за онлајн испитот по англиски јазик 1 и поделба по групи за полагањето

Известување за онлајн испитот по англиски јазик 1 и поделба по групи за полагањето

Испитот по англиски јазик 1 ќе се спроведе онлајн, на 16.09.2020 год.

Студентите ќе полагаат во две групи, во следниве термини:

 

09:00 часот:  Група 1

12:00 часот: Група 2

 

Поделба на пријавените студенти по групи:

Група 1 (09:00 часот)

Бр. на индекс
4086
3722
4026
4040
4053
4061
3780
3998
4019
4062
4014
4182
4031
4069
3784
3708
4005
3743
4027
3706
3962

 

Група 2   (12:00 часот)

Бр. на индекс
4084
3411
4057
3981
4015
4012
4034
4018
4020
4049
4077
4039
3717
3690
4051
3719
2793
4167
4113
3828

 

Студентите коишто ќе го полагаат испитот задолжително мора да имаат два уреди приклучени на интернет: компјутер и мобилен телефон со камера.

На мобилноиот телефон мора да биде инсталирана платформата Zoom, преку која ќе се вклучат со видео и аудио врска.

Студентите треба да се приклучат на платформата Zoom (5-10 минути пред да почне испитот).

 

Линк за испитот за Група 1, во 09:00 часот:

https://us02web.zoom.us/j/85967905531?pwd=THlYeU96Q0NFbklBMVFjRHN5bUxtdz09

 

Meeting ID: 859 6790 5531

Passcode: 565192

 

Линк за испитот за Група 2, во 12:00 часот:

https://us02web.zoom.us/j/83322699845?pwd=YWsxalpwR04ySnBKcVZzWDFjbmZ4dz09

 

Meeting ID: 833 2269 9845

Passcode: 582782

 

 

Студентите коишто оваа сесија ја пишуваат само писмената активност превод на стручен текст, може да се вклучат во кој било од двата термини, за да им се оформи оценката.

 

вон. проф. д-р Весна Трајковска