Известување за онлајн испит по предметот Надворешна и безбедносна политика на ЕУ

Известување за онлајн испит по предметот Надворешна и безбедносна политика на ЕУ

Се известуваат студентите дека онлајн испит по предметот Надворешна и безбедносна политика на ЕУ ќе се одржи на 18.09.2020 година во 12,00 часот.

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/9530751375?pwd=NEpDRDBGdXM4ZlhseTBTZ2ZSVlhuUT09

Meeting ID: 953 075 1375
Passcode: marjan