Известување за ноемвриска казнена сесија

Известување за ноемвриска казнена сесија

Се известуваат студентите кои пријавиле испит по предметите Методика на истражување на организиран криминал и Современи безбедносни системи,  во ноемвриска казнена сесија, дека испитот ќе се спроведе со физичко присуство на 2.12. во 10.00 часот во спортската сала на Факултетот за безбедност Скопје, почитувајќи ги протоколите, со адолжително носење на маска, дезинфекција на раце и држење на дистанаца