Известување за настава и клиничка настава по Криминалистичка техника

Известување за настава и клиничка настава по Криминалистичка техника

Се известуваат студентите дека на ден 07.05.2020 (четврток) од 09,30-11,30 часот,  ќе се одржи online настава и клиничка настава по Криминалистичка техника.

Проф.д-р Б.Мургоски