Известување за е-консултации со студентите за оценките во iknow системот и предметните содржини

Известување за е-консултации со студентите за оценките во iknow системот и предметните содржини

Сите заинтересирани студенти кои имаат дополнителни прашања во врска со предметните содржини за полагање или евентуални проблеми со оценките во iknow-системот за предмети кои претходно ги положиле нека се обратат на емаил: mar.gjurovski@gmail.com или marjan.gjurovski@uklo.edu.mk со цел да бидат надминати до 01.06.2020 година.

Проф. д-р Марјан Ѓуровски