Известување за книгата Вовед во полициски науки

Известување за книгата Вовед во полициски науки

Се известуваат студентите од прва година од студиска програма Безбедност и Криминалистика, дека од ден 04.12.2020 година може да ја подигнете книгата Вовед во полициски науки од книжарата на факултетот секој работен ден од 08.30 до 15.00 часот.