Известување за изборната активност по англиски јазик 2

Известување за изборната активност по англиски јазик 2

Се известуваат студентите коишто одбрале да ја реализираат изборната активност есеј по предметот англиски јазик 2 (сите насоки) да се приклучат на онлајн часот на 27.05.2020 год. (среда) во 13:00 часот.

Поканата е испратена преку Фејсбук групата на студентите. За дополнителни информации обратете се на следниов мејл: trajkovska_vesna@yahoo.com

вон. проф. д-р Весна Трајковска