Известување за изборната активност по англиски јазик

Известување за изборната активност по англиски јазик

Се известуваат студентите коишто одбрале да ја реализираат изборната активност по англиски јазик 1, 2, 3 и 4 (сите насоки), а се уште не го сториле тоа,  да се приклучат онлајн на платформата Zoom на 04.06.2020 год. (четврток) во 13:00 часот.

Линкот за приклучување е:

 

https://us04web.zoom.us/j/79222742610?pwd=ZkJ1cThHSVVQZzFXQU1vZVBOcDF1QT09

Meeting ID: 792 2274 2610
Password: 6EayqE

 

За дополнителни информации обратете се на следниов мејл: trajkovska_vesna@yahoo.com

вон. проф. д-р Весна Трајковска