Известување за онлајн испитот по англиски јазик 2 и поделба по групи за полагањето

Известување за онлајн испитот по англиски јазик 2 и поделба по групи за полагањето

Испитот по англиски јазик 2 ќе се спроведе онлајн, на 20.07.2020 год.

Студентите ќе полагаат во две групи, во следниве термини:

09:00 часот:  Група 1

12:00 часот: Група 2

 

Поделба на пријавените студенти по групи:

Група 1 (09:00 часот)

 

Бр. на индекс
4086
3999
3969
4037
4045
4073
3470
4001
4072
3716
4016
3779
4176
3701
3982
3993
4058
3992
3972
3963
3964
4175
4002
3984
4010
4076

 

Група 2   (12:00 часот)

 

Бр. на индекс
3989
3967
4044
3692
3770
4030
3978
3666
4068
4006
4065
3975
4075
3167
4158
3059
2471
4093
4105
4149
4118
4136
4145
4141
4122

 

Студентите коишто ќе го полагаат испитот задолжително мора да имаат два уреди приклучени на интернет: компјутер и мобилен телефон со камера.

На мобилноиот телефон мора да биде инсталирана платформата Zoom, преку која ќе се вклучат со видео и аудио врска.

Студентите треба да се приклучат на платформата Zoom (5-10 минути пред да почне испитот).

 

Линк за испитот за Група 1, во 09:00 часот:

https://us02web.zoom.us/j/83500742443?pwd=U2I2MjZqZW1lVkZxZVl5TXFTTzdydz09

 

Meeting ID: 835 0074 2443

Password: 293195

 

 

Линк за испитот за Група 2, во 12:00 часот:

https://us02web.zoom.us/j/83795113205?pwd=am94YmcxOTJkclREdlEvbE40cURFQT09

 

Meeting ID: 837 9511 3205

Password: 639040

 

Испитот ќе може да го полагаат само студентите коишто ги исполнуваат условите за полагање на англиски јазик 2.

Студентите коишто оваа сесија ја пишуваат само писмената активност превод на стручен текст, може да се вклучат во кој било од двата термини, за да им се оформи оценката.

 

вон. проф. д-р Весна Трајковска