Известување за испит

Известување за испит

Почитувани студенти,

Во врска со испитот по предметот ОСНОВИ НА ПРАВО И УСТАВНО ПРАВО закажан да се одржи online на 10.12.2020 година во 14 часот, Ве известувамe дека е потребно да доставите email со следните податоци:
• Име, презиме и број на индекс
• Вашата email адреса (првенствено email адресата на uklo.edu.mk), на кои ќе Ви се испратат поканите за испитот. Со други email адреси нема да може да се пристапи кон испитот.
• Кој предмет го полагате
• Полагате испит или полагате колоквиум

Податоците испратете ги на следната email адреса iskra.maletic@fbskopje.mk

РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ e 08.12.2020 до 15 часот.
Тие што нема да се пријават НЕМА ДА МОЖАТ ДА ПОЛАГААТ.
Со почит,