Известување и материјал по предметот Превенција на криминалитет

Известување и материјал по предметот Превенција на криминалитет

Почитувани колеги,

На 3 април 2020 (петок) со почеток во 10,00 часот,  ќе се одржи on-line предавање по предметот Превенција на криминалитет преку апликацијата zoom (www.zoom.us).

Поканата ќе ја доставам преку ваши колеги која ќе ја објават на вашите facebook (или viber) групи.

Презентација

1.04.2020

проф. Стефановска Весна