Известување до сите вработени и студенти на факултетот за безбедност, дека се организира планинарска тура до планинарскиот дом Китка

Известување до сите вработени и студенти на факултетот за безбедност, дека се организира планинарска тура до планинарскиот дом Китка

Известување до сите вработени и студенти на факултетот за безбедност, дека се организира планинарска тура до планинарскиот дом Китка

За повеќе детали кликнете овде