ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат студентите кои полагаа Полициско право во септемвриската испитна сесија дека увид во тестовите може да направат на 08.10.2020 по 11.00 часот.
Вон.проф. Богданчо Гогов