Испит Методологија Септември 2020

Испит Методологија Септември 2020

Се известуваат студентите на трет циклус студии дека испитот по предметот Методологија на истражување на безбедносни појави  за Септемвриската испитна сесија ќе се организира на ден 28.09.2020 год во 12,00 часот. Услов за полагање на испитот е реализирано истражување кое да се достави најдоцна до 18.09.2020  на mail адресите на предметните професори.