Известување

Известување

Се известуваат студентите коишто ја слушаат предметната програма Меѓународно хуманитарно право дека во периодот додека трае прекинот на наставата можат да се обратат на објавената електронска адреса (email) на наставникот (marijamilenkovska@yahoo.com) да добијат одредени дополнителни метеријали за учење. Исто така, доколку имаат потреба од консултација во врска со предметната програма можат да се обратат на истата електронска адреса (email).  Предметната програма и сите информации за дополнителните активности (за кои студентите можат/треба и самостојно да се подготвуваат) се содржани во планот за реализација на настава којшто  е објавен на веб сајтот на Факултетот.