Информации за онлајн испитот по англиски јазик 3

Информации за онлајн испитот по англиски јазик 3

Испитот по англиски јазик 3 (криминалист, безбедност, ККП) ќе се спроведе онлајн, на 14.07.2020 год. во 9:00 часот.

Студентите коишто ќе го полагаат испитот задолжително мора да имаат два уреди приклучени на интернет: компјутер и мобилен телефон со камера.

На мобилноиот телефон мора да биде инсталирана платформата Zoom, преку која ќе се вклучат со видео и аудио врска.

Студентите треба да се приклучат на платформата Zoom (5-10 минути пред да почне испитот), на следниов линк:

https://us02web.zoom.us/j/81696363281?pwd=VEVjTm1yazJSNEZHTDFnZFdBUXFCUT09

Meeting ID: 816 9636 3281
Password: 041319

вон. проф. д-р Весна Трајковска