Дополнителен термин за ноемвриска испитна сесија кај проф. д-р Никола Дујовски

Дополнителен термин за ноемвриска испитна сесија кај проф. д-р Никола Дујовски

Дополнителен термин за ноемвриска испитна сесија кај проф. д-р Никола Дујовски, 10 декември (втроник) во 12,00 часот